Friday, October 2, 2009

Bile da stat ase bosan...

sejak 2 menjak ni ak mmg da stat ase bosan..ape nak jadi ntah...ak da stat ase malas nak wat ape2 pown..aku pon x paham..nape eh..tlg2..huh,aku ni nasihat org berabuk...kdg2 nak gelak gak..time org2 sedey2 ak leh je bg nasihat..tp time ak..ak x taw nk wat ape..mane pegi ntah sijil pelajar terbaik motivasi aku tuh..kalo dipikir2 balik..ak ni xla sekuat mane pown..cume ak ni malas nak tunjuk yang aku ni lemah sebenarnye..nak2 dpn adik2.malu weh...kna r tunjuk aku ni matang ckit...wluppown ak ni lebey kurg jerk..ntah2 lebey trok.kah2..klaka2...yg best nyer...adoila...keje aku tuh belambak..tp xtaw nk start yg mn..gile x...haha..makin tue makin trok..tlg2..

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

Template by:
Free Blog Templates